Wat anderen zeggen

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van wat mensen waarmee ik samenwerkte over mij zeggen.

Linda is zeer zorgvuldig, professioneel in wat ze doet. De zorgvuldigheid kan gerust aangevuld worden met een groot plichtsbesef en trouw. Afspraken worden altijd nagekomen. Backupplannen zijn er daarenboven altijd als er iets fout gaat.

Een van de aangename aspecten aan het samenwerken met Linda betreft het denkniveau. Het is zeer fijn om een collega te hebben die, uiteraard omdat ze hooggeschoold is, maar ook omdat het tot haar vaardigheden behoort, op een hoog abstractieniveau kan nadenken. Niet alleen is analyse en synthese bij het oplossen van problemen goed, maar ook het abstractieniveau waarop gedacht wordt is hoog, en dat is een echte luxe.
Niet alleen is Linda goed in cijfers en feiten, haar aanvoelen, empathie, menselijk inzicht is een aangeboren talent. Linda emaneert emotionele intelligentie, meer dan dat je kan leren of lezen in een boek.

Bijkomend geformuleerd zou ik zeggen dat Linda een meester is in luisteren (en dat kwam goed uit, want ik had vaak te veel te vertellen). Het luisteren was altijd bijzonder aandachtig waardoor je als spreker plots bewust werd van wat je zei en hierdoor nieuwe inzichten ontstonden.

Uiteraard beheerst Linda, deels als gevolg van haar vakexpertise maar ook uit natuurlijk inzicht, het vak van leiderschap, van welzijn op het werk, als geen ander. En net omwille van het natuurlijk inzicht is deze vakexpertise dan ook zo overtuigend.

Jens

_____

Hierbij onze hartelijke dank. Op een typische evaluatiesheet zou er een vakje staan voor suggesties voor verbetering, Ik zou die blanco laten in dit geval. De catering was gewoon fantastisch. Het spel was voor iedereen een succes. De avond is ook goed verlopen. Iemand heeft me bij het buitengaan de hand gereikt en zei: “Dank je en morgen kan je voor 100% op ons rekenen”. Daar doe je het voor is het niet.

Bart

_____

Iedereen is het er over eens dat het een verrijkende, boeiende avond was. Zowel de lezing zelf als de voorbereiding en de opvolging was zeer professioneel.

Vicky

_____

Dank nogmaals voor de vlotte samenwerking tijdens de voorbereidingen naar deze sessie toe én de professionele begeleiding gisterenmiddag.

Suzy

Linda online


jenspas - boeiende samenwerking in de marge
zalig zoet - fijne hobby om van te genieten